Unieke locatie teamtraining

We maken gebruik van een unieke locatie voor leiderschap- en teamontwikkeling. Een locatie waar leidinggevenden samen met hun medewerkers trainen op leiderschap, samenwerken en communicatie.

De teamleden worden uit hun vertrouwde omgeving gehaald en ervaren dat vertrouwen de basis is voor een team dat de hele wereld aan kan. Dat écht samenwerken aan een gemeenschappelijk doel het werk leuker maakt en betere resultaten oplevert.

Geen zaaltje in een hotel met een luxe hotelkamer maar basic faciliteiten waar je op elkaar aangewezen bent. Waar je samen met collega’s de nacht doorbrengt in een barak en slaapt op een veldbedje.

De trainingsmethodiek is “ervaringsleren”. In de diverse oefeningen in en rondom het kamp worden leidinggevenden getraind op allerlei situaties waarin de leider moet acteren. Daarnaast ervaren medewerkers dat initiatief nemen, open communicatie en verantwoordelijkheid nemen bijdragen aan de eigen persoonlijke ontwikkeling én aan het teamresultaat.

Meer weten? neem dan contact met ons op.

 

 

 

 

 

Mission Command helpt organisaties met het versterken van hun (commerciële) slagkracht, het vergroten van de klanttevredenheid en het binden en boeien van medewerkers.

Dat doen we door het creëren van effectieve leiders en succesvolle teams die snel en effectief inspelen op de veranderende omgeving en markt.

Waarbij het klant- en teambelang altijd voorop staan.

Neem contact met ons op +31 242 022 383

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuws en tips over leiderschaps- en teamontwikkeling? Schrijf dan hier in voor de nieuwsbrief van Mission Command die iedere twee maanden verschijnt.

Inschrijven

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over onze diensten of wilt u meer weten over Mission Command? Neem dan contact met ons op via +316 536 413 27 of stuur ons een bericht via het contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Contactformulier