Team waarden

De waarden die ons drijven zijn:

Niemand is belangrijker dan het team

Samenwerking met onze klanten én onze businesspartners is de basis voor het bereiken van resultaten.

Positief confronteren

We zijn geen partner die altijd meegaat in uw verhaal. Omdat we u daar niet mee helpen. Daarom gaan we liever de confrontatie aan en houden we van stevige en scherpe discussies. Wel met een glimlach. Met maar één doel: realiseren van de ambities van u en uw organisatie.

Vakmanschap

Het doorvoeren van de Mission Command stijl van leiderschap vergt vakmanschap. Daarom investeren we continu in het uitbreiden van onze eigen kennis en ervaring. En werken we samen met collega’s die aanvullende expertises in huis hebben.

Trots en beleving

We zijn trots op wie we zijn en wat we doen. Maar ook op onze klanten die ons vertrouwen, het lef hebben zich kwetsbaar op te stellen en werken aan het versterken van hun leiderschap. Waarbij beleving en plezier verweven zit in de aanpak.

Authenticiteit

Iedere mens is uniek. Met zijn eigen kwaliteiten en valkuilen. Robotisering en kopieergedrag wordt niet geaccepteerd door het team en tast de vertrouwenswaardigheid van de leider aan. Wij geloven in authentieke leiders die zich qua gedrag en expertise ontwikkelen maar wel zichzelf blijven. Leiders die teams bouwen waarin de teamleden elkaar aanvullen qua gedrag en expertises.

“Het incorporeren van een gedragen glasheldere visie, missie en waarden tot op individueel niveau is de eerste uitdagende opdracht van een Mission Command leider.”

“Teamleden van succesvolle teams zijn trots zijn op wie ze zijn, wat ze doen en wat ze hebben bereikt.”

Neem contact met ons op +31 242 022 383

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuws en tips over leiderschaps- en teamontwikkeling? Schrijf dan hier in voor de nieuwsbrief van Mission Command die iedere twee maanden verschijnt.

Inschrijven

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over onze diensten of wilt u meer weten over Mission Command? Neem dan contact met ons op via +316 536 413 27 of stuur ons een bericht via het contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Contactformulier