Leiderschap

Leiderschap en het team zijn dé bepalende factoren of een organisatie wel of niet succesvol is. Niet de markt, niet de concurrentie, niet de crisis maar leiders en hun teams zijn verantwoordelijk voor het wel of niet slagen van de missie van een organisatie. Apple, Google, Uber, Airbnb, Tesla maar ook de Nederlandse organisatie Buurtzorg zijn voorbeelden van organisaties waar we met bewondering naar kijken. Omdat ze bijzondere producten en diensten hebben. Omdat ze ergens voor staan. Hun leiders en hun teams creëren nieuwe markten en/of bedienen bestaande markten op een bijna excellente wijze.

Aanpak

Mission Command is een stijl van leiderschap die organisaties helpt adequater op hun omgeving in te spelen. Waarbij het team- en klantbelang altijd prevaleert boven het individuele belang. Waarbij vrijheid van handelen op de werkvloer leidt tot snellere en betere besluitvorming.

Lees in wat is mission command waarom deze leiderschapsstijl organisaties helpt om goed te presteren en tot gemotiveerde medewerkers leidt. Of lees het artikel in Change your business meer over de aanpak van Mission Command.

Ervaringsleren

Een van de methodieken om te veranderen en verbeteren is “ervaringsleren”. Aan den lijve ervaren en ondervinden wat een andere leiderschapsstijl, wijze van communiceren of vorm van samenwerking in de praktijk betekent. Lees het verhaal in Change your business wanneer je meer wilt weten over deze effectieve trainingsvorm.

 

We helpen organisaties met het versterken van hun (commerciële) slagkracht, het vergroten van de klanttevredenheid en het binden en boeien van medewerkers

Dat doen we door het creëren van effectieve leiders en succesvolle teams die snel en effectief inspelen op de veranderende omgeving en markt

Waarbij het klant- en teambelang altijd voorop staan

Neem contact met ons op +31 242 022 383

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuws en tips over leiderschaps- en teamontwikkeling? Schrijf dan hier in voor de nieuwsbrief van Mission Command die iedere twee maanden verschijnt.

Inschrijven

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over onze diensten of wilt u meer weten over Mission Command? Neem dan contact met ons op via +316 536 413 27 of stuur ons een bericht via het contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Contactformulier