Diensten

We gaan eerst met u in gesprek. Omdat we graag willen weten wie u bent, wat u drijft en wat u wilt bereiken. Hoe het team in elkaar zit, wat de ambities zijn, welke stijl van leiderschap nu wordt gepraktiseerd en waar u weleens wakker van ligt. Waarom u interesse heeft in Mission Command en wat u van deze stijl van leiderschap en teamontwikkeling verwacht.

Vervolgens willen we graag met uw mensen praten om de organisatie, processen, markt en cultuur te begrijpen. Op basis daarvan maken we een concreet plan van aanpak. Mission Command is immers een manier van denken, doen en werken die niet in een standaardconcept te vatten is.

Training on the job

Neem contact met ons op +31 242 022 383

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuws en tips over leiderschaps- en teamontwikkeling? Schrijf dan hier in voor de nieuwsbrief van Mission Command die iedere twee maanden verschijnt.

Inschrijven

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over onze diensten of wilt u meer weten over Mission Command? Neem dan contact met ons op via +316 536 413 27 of stuur ons een bericht via het contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Contactformulier