Coachingsinstrumenten

Wij zijn door TTSI Benelux gecertificeerd voor het maken en nabespreken van persoonlijkheidsprofielen. Zelfreflectie door inzicht in gedrag, drijfveren, talenten en empathisch vermogen helpen de leider zichzelf verder te ontwikkelen. De Mission Command 728 feedback meet hoe individuen én teams worden ervaren door anderen. Het meet de huidige situatie maar ook de ontwikkeling in de toekomst.

Deze instrumenten zijn uitstekende hulpmiddelen voor uw in-, door- en uitstroombeleid.

Instroombeleid

Wel eens spijt gehad van het aannemen van iemand die achteraf toch minder geschikt was dan je gevoel je ingaf? Meten wat iemand in huis heeft geeft extra zekerheid. Daarnaast wil je graag dat de persoonlijkheid van nieuwe teamleden aansluit op de waarden van uw bedrijf. De profielen helpen bij het:

  • Vaststellen van competenties die voor een bepaalde functie van belang zijn (job profile)
  • Meten of aan te stellen managers of medewerkers over de juiste kwaliteiten beschikken

Doorstroombeleid

Ook weleens de fout gemaakt om van de beste verkoper een salesmanager te maken? Om er later achter te komen dat je daardoor een goede verkoper bent kwijtgeraakt en een zwakke manager rijker bent geworden? De profielen helpen om de juiste man/vrouw op de juiste plaats binnen het bedrijf te zetten. Maar ook om individuen en teams te ondersteunen in hun ontwikkeling. Te benutten voor:

  • Sterkte/ zwakte analyse van individuen en teams voor persoonlijke en/of teamontwikkeling
  • MD trajecten
  • Meten van doorgroeipotentie

Uitstroombeleid

De profielen ondersteunen ook de mensen die weggaan. Ze helpen om:

  • vertrekkende medewerkers te helpen een nieuwe job te vinden
  • een outplacementtraject te ondersteunen

Meer weten over onze instrumenten? Neem dan even contact met ons op.

Hoe ziet uw team eruit?

teamplaatje

Welke talenten heeft u in huis?

Neem contact met ons op +31 242 022 383

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuws en tips over leiderschaps- en teamontwikkeling? Schrijf dan hier in voor de nieuwsbrief van Mission Command die iedere twee maanden verschijnt.

Inschrijven

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over onze diensten of wilt u meer weten over Mission Command? Neem dan contact met ons op via +316 536 413 27 of stuur ons een bericht via het contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Contactformulier