Coaching en begeleiding

Continue training en coaching van het team door de manager zelf is onderdeel van het Mission Command concept. Soms heb je een externe nodig om de boel op te schudden of bepaalde kennis en vaardigheden aan te leren. De vorming van een team in al zijn facetten is echter een eerste verantwoordelijkheid van de manager.

We coachen de manager om zich deze attitude en vaardigheden eigen te maken. Dat doen we “on the job”, op de werkvloer en tijdens teamoverleg. Zodat de manager gewoon zijn werk kan doen, al doende leert en geen onnodige tijd verloren gaat aan allerlei “coachgesprekken”.

728 feedbackDe 728° feedback geeft uw leidinggevenden en uw teams inzicht in hoe zij zich ontwikkelen. De feedback wordt gegeven door medewerkers, de direct leidinggevende, collega’s en mogelijk klanten. Een uitstekend hulpmiddel om gericht te werken aan doorontwikkeling van het individu en het team.

Leiders creëren teamgeest, zijn empathisch en maken verbinding met anderen.

Neem contact met ons op +31 242 022 383

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuws en tips over leiderschaps- en teamontwikkeling? Schrijf dan hier in voor de nieuwsbrief van Mission Command die iedere twee maanden verschijnt.

Inschrijven

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over onze diensten of wilt u meer weten over Mission Command? Neem dan contact met ons op via +316 536 413 27 of stuur ons een bericht via het contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Contactformulier